Vlaanderen wint COGEN Europe's "Policy Development Award"

Ter gelegenheid van de jaarlijkse COGEN Europe Conference (22-23 mei jl.) werden ook de jaarlijkse COGEN Europe awards uitgereikt.
Wij zijn fier U te kunnen meedelen dat de jaarlijkse COGEN Europe award voor het meest efficiŽnte WKK beleid dit jaar werd uitgereikt aan Vlaanderen.
Op basis van de beslissing van een jury van mensen uit de Europese WKK wereld werden de Vlaamse Overheid en COGEN Vlaanderen maar liefst drie keer gelauwerd.

De "Policy Development" award ging naar de Vlaamse overheid voor haar efficiŽnt implementeren van de wetgeving in haar WKK - beleid.
De award werd namens minister van Energie mevrouw Hilde Crevits in ontvangst genomen door haar adjunct - kabinetschef de heer Sam De Smedt.
Een tweede award ging naar COGEN Vlaanderen voor haar inzet om kwalitatieve WKK in Vlaanderen onder de aandacht te brengen en voor haar adviezen die ze vanuit haar platformen naar de Vlaamse overheid formuleert.

Last but not least ging er een award naar de ex - afgevaardigd bestuurder van COGEN Vlaanderen, de heer Michel Raskin, voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger om WKK op de kaart te zetten in Vlaanderen en Europa. Hij ligt mede aan de basis van de internationaal gerespecteerde jaarlijkse basiscursus WKK en zet zich ook nu nog in om deze te organiseren in anderen lidstaten van Europese Unie. Bovendien hebben zijn inspanningen aanzienlijk bijgedragen tot de groei van de WKK markt in Europa.

» Naar het nieuwsoverzicht van de categorie: Algemeen
» Naar het totale nieuwsoverzicht