ODE-COGEN vacature "Projectleider Groene Energie TechnologieŽn"

COGEN Vlaanderen is het expertisecentrum en de ontmoetingsplaats voor Warmte-Kracht Koppeling (WKK) in Vlaanderen. ODE, de Organisatie voor Duurzame Energie Vlaanderen, is de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen. Voor het domein Warmtepompen werkt ODE samen met ICS, de Belgische Unie van Installateurs van Centrale Verwarming, Sanitair, Klimaatregeling en Aanverwante Beroepen. ICS biedt specifieke, ondersteunende diensten aan voor de installatiebedrijven op technisch en bedrijfskundig vlak.

ICS, COGEN en ODE willen installateurs van verwarming meenemen op het pad van innovatie. Het project Slagkracht moet hen vertrouwd maken met de opportuniteiten die de nieuwe technologieŽn, met name micro-WKK en warmtepompen bieden voor henzelf, hun klanten en de gemeenschap.

De projectleider zal informatie op maat aanreiken, relevante voorbeeldprojecten beschrijven, een expertisecenter voor eerstelijnsondersteuning mee oprichten, ondersteunende keuzetools uitwerken en op maat van de installateur afgestemde vormingstrajecten opstellen.

Taakomschrijving

- Inhoudelijke verdieping van expertise over warmtepompen en micro-WKK, hun toepassing en voordelen, en de succesfactoren voor kwalitatieve installaties.
- Uitwerken van informatie en vormingspakketten voor de doelgroep, onder begeleiding van experts uit de federaties ODE, ICS en COGEN.
- Uitbouw en onderhoud van de netwerking met de betrokken organisaties, opleidingsinstellingen, installateurs en andere stakeholders.

Profiel

- Flexibele starter met technische achtergrond, enkele jaren ervaring en een natuurlijke aanleg voor communicatie en organisatie.
- Hogere opleiding, bij voorkeur in een technisch-wetenschappelijke richting. Begrip van verwarmingstechnologieŽn zoals warmtepompen en WKK.
- Kennis van actuele trends in de hernieuwbare energie en energie-efficiŽntie.
- Vlotte communicatie- en netwerkvaardigheden, ervaring met projectcoŲrdinatie en spreken in groep.
- Rijbewijs B.

Ons aanbod:

- Een gevarieerde job in een boeiende werkomgeving in een sector midden de energietransitie.
- Contract van bepaalde duur (2 jaar), voltijds. Competitieve verloning op basis van nuttige opleiding en ervaring, inclusief extralegale voordelen.
- Plaats van tewerkstelling: hoofdzakelijk Brussel, deels in Leuven en Kortenberg.

Procedure:

Solliciteren kan door een gemotiveerde brief met CV te sturen ten laatste op 3/7/2017 naar ODE en COGEN via vacature@ode.be.

Neem voor bijkomende informatie over de functie contact op met Bram Claeys, algemeen directeur ODE (bram.claeys@ode.be - 0474 59 46 70) of Jean-Pierre Boydens, gedelegeerd bestuurder COGEN (jean.boydens@cogenvlaanderen.be - 0475 71 01 15).

We nodigen geselecteerde kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. We contacteren enkel geselecteerde kandidaten.

» Naar het nieuwsoverzicht van de categorie: Algemeen
» Naar het totale nieuwsoverzicht