Nieuwe COGEN Vlaanderen site gaat vandaag online

In de voorbije zeven jaar is COGEN Vlaanderen uitgegroeid tot het aanspreekpunt voor WKK in Vlaanderen en daarom werd het tijd voor een opfrisbeurt. Zoals u ziet is behalve het logo ook de website van COGEN Vlaanderen compleet vernieuwd!

Naast een nieuwe, frisse lay-out en eenvoudig gestructureerde opbouw werd ook de inhoud geactualiseerd en een pak nieuwe informatie toegevoegd. De nieuwe website is uitgebreider en gebruiksvriendelijker dan de oude en u kunt er ook terecht voor actueel nieuws, in de vorm van newsflashes. Dit is een werk van lange adem waar we ook in de toekomst nog stevig aan zullen verder bouwen.Zo is het de bedoeling dat weldra op deze website de antwoorden op de "Frequently Asked Questions" omtrent WKK terug te vinden zijn.

Bij de opzet van de site is er gekozen voor een heldere structuur met ingangen voor de verschillende doelgroepen die de site bezoeken: de leek vindt er op een eenvoudige manier een eerste introductie in de wereld van WKK. De WKK-kenners kunnen er terecht voor up - to - date gehouden informatie en de leden kunnen er naar gewoonte genieten van downloads (publicaties, rekenscheets, platformverslagen) en een heel aantal ledenpagina’s met specifiek voor hen gereserveerde informatie omtrent wet- en regelgeving, haalbaarheid, ondersteuningsmechanismen, etc…

Naast een nieuwe vormgeving is ook de navigatie verbeterd, zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd en is de bestaande functionaliteit op tal van punten verbeterd. Zo zullen o.a. registraties voor de evenementen online mogelijk zijn.
Bovendien vindt men dankzij een handige zoekfunctie in geen tijd alle informatie omtrent een specifiek WKK gerelateerd onderwerp.

Vragen en/of suggesties over de website kan u ons via het contactformulier bezorgen.

Veel surfplezier!

» Naar het nieuwsoverzicht van de categorie: Algemeen
» Naar het totale nieuwsoverzicht