Cofely Services zoekt ``Technicus Cogeneratie``

Als marktleider beheert en onderhoudt Cofely Services tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,…. Voor onze dienst Cogeneratie zijn we op zoek naar (m/v) een Technicus Cogeneratie. Je staat in voor preventief en correctief onderhoud van de WKK-installaties in Vlaanderen en Brussel. Je hebt minimum een A2-diploma in Elektromechanica. Bovendien heb je een uitgebreide kennis van elektriciteit en mechanica.

Je zult deel uitmaken van een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen. Je beheert zelf je klanten en hun werven in jouw regio en wordt opgeleid in de nieuwste technologieën. In je job combineer je veel teamwerk met de nodige zelfstandigheid. Je loonpakket wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en 15 ADV-dagen.

Heb je interesse, aarzel dan zeker niet om ons je cv sturen (valerie.moerenhoudt@cofelyservices-gdfsuez.be) of contacteer Valérie Moerenhoudt voor bijkomende inlichtingen op 02/206.01.75

Voor een overzicht van alle vacatures bij COGFELY Services kan u hier terecht.

» Naar het nieuwsoverzicht van de categorie: Algemeen
» Naar het totale nieuwsoverzicht