Nationale WKK-ontmoetingsdag, 2 oktober 2014


Op donderdag 2 oktober organiseren COGEN Vlaanderen en de WKK-facilitatoren voor het Waalse en Brusselse Gewest de eerste “nationale WKK-ontmoetingsdag”! We kijken niet alleen over de taalgrens, maar we blikken ook vooruit en leggen in samenwerking met Smart Grids Flanders de link met een actueel thema: WKK binnen de energienetten van vandaag en morgen.

De WKK-ontmoetingsdag is een gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen via interessante voordrachten voor bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen optimaliseren, maar ook voor de bedrijven uit de energiesector. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment: op de bijhorende beurs kan u bedrijven aanspreken voor concreet advies betreffende uw project of nieuwe contacten leggen met bedrijven uit de WKK- en de bredere energiesector. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een nabijgelegen WKK te bezoeken en dit allemaal bij Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden.

Voor uw vragen kan u terecht bij Jörg Baeten (NL op 016/58 59 97 - info@cogenvlaanderen.be) of Yves Lebbe (FR/NL op 0495/18 46 91 - yves.lebbe@icedd.be)

PROGAMMA
klik "hier"

INSCHRIJVINGEN
klik "hier"

STANDHOUDERS