'in person' trainingen in coronatijden: POSTPONED


De directie besliste gisterenavond om alle ‘in person’ events in 2020 te verschuiven naar een nog niet nadergenoemd moment waarop dit wel weer veilig zou kunnen gebeuren. COGEN Vlaanderen vindt het geen goed idee om nu op dit ogenblik, nu de COVID-besmettingen stijgen naar alarmerende hoogtes en de regering oproept om massaal thuis te blijven, mensen te verzamelen in een zaal. De cursusdagen online laten doorgaan doet volgens ons af aan de kwaliteit en de focus van de deelnemer en daarom kiezen we voor een ‘live’ event.

Daarnaast zijn we wél overtuigd van ons programma en de individuele lezingen tijdens onze cursusdagen. Wij hopen daarom ook dat je bereid bent om op een later tijdstip dezelfde lezing te willen volgen. De datum kan momenteel nog niet gecommuniceerd worden, omdat wij ook even het dalen van het aantal besmettingen daarvoor afwachten. Uitstel is bij deze geen afstel.

Een volledig overzicht van de inhoud en datums van de cursusdelen die uitgesteld worden vind je hieronder:

We doen er alles aan om zo snel als het weer kan volledig operationeel te zijn en de cursusdelen te laten doorgaan. COGEN Vlaanderen dankt u alvast voor uw begrip hiervoor.

Geplaatst op 21 oktober 2020