Cogengreen

www.cogengreen.com/nl

COGENGREEN gesticht in 2004 ontwerpt, bouwt, onderhoudt en herstelt innoverende WKK-machines van 5 tot 530 kW op gas en van 8 tot 340 kW op stookolie en plantaardige olie (bijv. koolzaadolie).

Als partner van het Duitse 'KW-Energietechnik' (samen meer dan 3000 machines in dienst), ontwikkelt COGENGREEN compacte, hoogrendements en duurzame WKK-machines aangepast aan de Belgisch en Europese markt. Ons streven naar maximale prestaties en de groeiende evolutie naar minimale emissies leidde tot het ontwikkelen en aanbieden van de meest efficïente en minst vervuilende WKK-machines op de markt. Ons huidig gamma telt modellen met een ingebouwde condensor met een nog nooit geëvenaard rendement.

Daarbij heeft iedere op aardgas, plantaardige olie en op propaan draaiende WKK-machine standaard een catalysator die toelaat de huidige strenge emissienormen te bereiken (NOx, CO2). Noodstroombedrijf, het niet of gecontroleerd injecteren in het net, mobiele en verplaatsbare WKK en nog vele andere speciale toepassingen in en rond de WKK zijn in ons gamma en ervaring zodat steeds een gepersonaliseerde oplossing kan uitgewerkt worden voor Uw project.

COGENGREEN is een 100 % Belgisch bedrijf dat Uw project van ontwerp tot onderhoud volledig zelf kan begeleiden voor oa flatgebouwen, (sociale) woningen met collectieve verwarming, industrie, sporthallen, zwembaden, hotels, land- en tuinbouw, ontspanningscentra, WZC, RVT, ... . COGENGREEN verzekert zelf de service en het onderhoud d.m.v. specifieke contracten, dit kan ook door erkende partners oa in Frankrijk en de Nederland.

Sedert 2007 wordt COGENREEN N.V. in Frankrijk exclusief vertegenwoordigd door INNOV' ENERGIES. (www.innov-energies.fr). In Spanje is VALIZA ENERGÉTICA (www.valiza.es) exclusief verdeler.

Vandaag biedt COGENREEN U:

  • Een volledige gamma micro-WKK van 8 tot 50 kW.
  • Een volledige gamma mini-WKK van 70 tot 402 kW.
  • Project begeleiding en samen oplossingen zoeken, ontwikkelen en bouwen.
  • Een naverkoopdienst.
  • Een onderhoudsdienst.
  • Een lange vruchtvolle flexibele samenwerking met zijn klanten.

Contact

Christophe Henriet
Eigenaar
Rue Chainisse 39, B-5030 Gembloux
T +32 (0)81 63 58 42
M +32 (0)478 95 75 60
F +32 (0)81 63 56 58
info@cogengreen.com
chenriet@cogengreen.com
www.cogengreen.com

logo Cogengreen
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Vergunningsaanvragen
Financiering
Realisatie
Indienstname
Turnkey
Exploitatie
Onderhoud
Sturing en flexibiliteit
Infrastructuur
Vermogensklasse
< 2 kW
2 - 50 kW
50 kW - 1 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor
Infrastructuurwerken

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!