CUMMINS BELGIUM NV

cumminseurope.com/
premium

Robuuste energieoplossingen op maat voor gasgestookte generatorsets met lage emissies. Elektriciteitsgebruikers hebben vandaag de dag robuuste en kostenefficiënte energieopwekkingssystemen nodig die aan de steeds strengere mondiale emissienormen voldoen.

Cummins Power Systems beantwoordt deze uitdaging met oplossingen op basis van betrouwbare, zuinige generatorsets met lage emissies. Of het nu voor primair, reserve- of piekvermogen, dan wel voor warmtekrachtkoppeling is, onze oplossingen variëren van een armmengselgeneratorset tot complete bedrijfsklare energiesystemen op maat.

Als onderdeel van de Cummins groep, combineren we deskundigheid van wereldklasse met een uitgebreid internationaal netwerk om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Zo kunnen we overal ter wereld geavanceerde energiesystemen leveren. Betrouwbare systemen die tegen lagere kosten en met minder effecten op het milieu energie opwekken voor elke denkbare toepassing.

Flexibel, betrouwbaar, kostenefficiënt. Project specifiek of modulaire toepassingen: Ideaal voor uiteenlopende energiebehoeften.

Contact

Stefan De Wit
Gas Technical Sales leader Central & North Europe
Catenbergstraat 1A – B-2840 Rumst
M +32 (0)490 11 35 68
M+32 (0)474 976 321
stefan.dewit@cummins.com
www.cumminseurope.com

logo CUMMINS BELGIUM NV
Diensten
Feasibility studies
Project development
Engineering
Realization
Commissioning
Turn key
Operation and maintenance
Operation
Maintenance
Goederen
CHP with internal combustion engine on gas
CHP with internal combustion engine on diesel
CHP with internal combustion engine on Other (ppo, wood gasification,…)

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!