CUMMINS Belgium NV

cumminseurope.com/
premium

Robuuste energieoplossingen op maat voor gasgestookte generatorsets met lage emissies. Elektriciteitsgebruikers hebben vandaag de dag robuuste en kostenefficiënte energieopwekkingssystemen nodig die aan de steeds strengere mondiale emissienormen voldoen.
Cummins Power Systems beantwoordt deze uitdaging met oplossingen op basis van betrouwbare, zuinige generatorsets met lage emissies. Of het nu voor primair, reserve- of piekvermogen, dan wel voor warmtekrachtkoppeling is, onze oplossingen variëren van een armmengselgeneratorset tot complete bedrijfsklare energiesystemen op maat.

Als onderdeel van de Cummins groep, combineren we deskundigheid van wereldklasse met een uitgebreid internationaal netwerk om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Zo kunnen we overal ter wereld geavanceerde energiesystemen leveren. Betrouwbare systemen die tegen lagere kosten en met minder effecten op het milieu energie opwekken voor elke denkbare toepassing.

Flexibel, betrouwbaar, kostenefficiënt. Project specifiek of modulaire toepassingen: Ideaal voor uiteenlopende energiebehoeften.

Contact

Stefan De Wit
Gas Technical leader
Egide Walschaertsstraat 2, B-2800 Mechelen
M +32 (0)490 11 35 68
F +32 (0)15 47 91 73
stefan.dewit@cummins.com
www.cummins.com

logo CUMMINS Belgium NV
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Vergunningsaanvragen
Financiering
Realisatie
Indienstname
Turnkey
Exploitatie
Onderhoud
Balance of plant
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!