Hysopt

www.hysopt.com/nl/

HYSOPT is een vernieuwend en uniek softwareplatform voor HVAC ontwerpers. Studiebureaus, installatiebedrijven, bouwheren en fabrikanten gaan zelf aan de slag met de software, en kunnen beroep doen op het HYSOPT Competence Center, ons team van HVAC experten. 

Het is onze missie om de prestaties van HVAC-installaties op grote schaal te optimaliseren door de ontwerper te ondersteunen met uiterst krachtige en gebruiksvriendelijke ontwerptools en diensten. Voor een goede werking en een maximaal rendement, is het belangrijk dat een WKK-installatie op een hydraulisch- en regeltechnisch correcte manier wordt ingepast in een stookplaats.
Waar koppel je de WKK ten opzichte van de ketel, hoe stuur je het geheel aan, en wat met de buffer? Deze vragen hebben een  belangrijke impact op het aantal draaiuren van de WKK en dus de besparing die gerealiseerd wordt.

Via simulatiesoftware is de gebruiker in staat om zowel de processen in de stookruimte als het volledige warmte-afgiftesysteem te simuleren en optimaliseren.

Contact

Johan Baan
Account Manager
Bredabaan 841, B-2170 Merksem
M +32 (0)484 72 63 25
F +32 (0)3 298 16 39
sales@hysopt.com
johan@hysopt.com
www.hysopt.com

logo Hysopt
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Vermogensklasse
< 2 kW
2 - 50 kW
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
> 5 MW

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!