MAN Rollo

www.manrollo.com/

MAN Rollo is importeur van MAN high speed diesel- en gasmotoren. Deze motoren worden op land voornamelijk toegepast voor Power

Generation. In het marine segment worden de motoren gebruikt voor voorstuwing en hulpvermogen. MAN Rollo is de grootste importeur van MAN gasmotoren en heeft de importeurs rechten voor 17 landen. Het afzetgebied voor dieselmotoren is de Benelux.

MAN Rollo heeft een klantgerichte benadering en speciale aandacht voor leversnelheid. Door dat te combineren met onze jaren lange ervaring en specifieke productkennis, bieden wij onze klanten kwaliteit en zijn gericht op lange termijn relaties.

Naast de levering van nieuwe motoren, levert MAN Rollo ook onderdelen en voert servicewerkzaamheden uit. De service- en partsafdeling heeft een 24-uurs dienst om de Nederlandse en Belgische markt te bedienen.

In Belgische markt werkt MAN Rollo samen met partners die WKK- en generatorsets bouwen. Deze partners werken zelfstandig en worden door MAN Rollo technisch ondersteund.

Onze kernwaarden zijn:

• klantgerichtheid;
• leversnelheid;
• zichtbaarheid;
• productkennis;
• professionaliteit.

Bij MAN Rollo werken 40fte. Man Rollo is 100% dochter van Pon Holdings, één van Nederlands grootste familiebedrijven met wereldwijd 11.000 medewerkers.

Contact

MAN Rollo
Dennis van Leeuwen
Accountmanager PowerGen BeNeLux
Koraalrood 17, NL-2718 SB Zoetermeer
T +31 (0)7 93 68 36 83
M +31 (0)623 96 14 13
d.vanleeuwen@manrollo.com
www.manrollo.com

logo MAN Rollo
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Realisatie
Indienstname
Turnkey
Onderhoud
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!