DE E-LN Stoomgenerator: de nieuwste ontwikkeling van Clayton die focust op lage emissies 

Het nieuwste model stoomgenerator van Clayton is de laatste upgrade van de kleinere E-modellen en CSM-modellen. De geavanceerde waterpijpketel met geforceerde circulatie vormt het hart van het ontwerp en biedt de volgende voordelen van hoog rendement, inherente veiligheid, snelle start, snelle respons, compacte afmetingen en weinig onderhoud.

De Clayton voedingswaterpomp, die al sinds het ontstaan van de Clayton stoomgenerator wordt gebruikt, zorgt voor een stabiel debiet onder wisselende omstandigheden en wordt gesynchroniseerd met de werking van de brander. De pomp van het ELN-model wordt op een afzonderlijke skid voorzien. Tenslotte levert de Clayton stoomafscheider ten minste 99,5% droge verzadigde stoom onder alle werkingsomstandigheden door middel van centrifugale kracht. Deze heeft geen bewegende delen en zorgt ook voor een laag spuidebiet.

Enkele voordelen van deze nieuwe ontwikkeling:
- Hoog modulatiebereik
- Weinig geluid
- Lage emissies
- Laag gas- en elektriciteitsverbruik
- Eenvoudige touchscreen bediening
- Veilige en nauwkeurige werking

Wat doet Clayton?
Sinds 1930 vervaardigt Clayton stoominstallaties om industriële processen efficiënt, snel en veilig te laten verlopen. De stoomgeneratoren produceren stoom van de hoogste kwaliteit, terwijl ze toch compact zijn zodat ze in elke ruimte passen. Bovendien werken ze op een flexibele manier, zonder tijd en energie te verspillen. Zowel standaardmodellen als op maat gemaakte modellen worden aangeboden.

Wil je graag meewerken aan dit interessant technisch product? We hebben heel wat openstaande vacatures! We zijn zowel op zoek naar arbeiders als bedienden. Alle informatie vind je terug op onze website: www.claytonsteam.com.

Geplaatst op 15 maart 2023