Het 7de Vlaamse vergistingsforum GOES DIGITAL

Wegens de aanhoudende onzekerheid over het organiseren van fysieke events, kiest Biogas-E voor een andere aanpak van het Vlaams Vergistingsforum. Het programma wordt opgesplitst in vier aparte sessies, telkens aan het begin van de maand. 

De eerste drie sessies, die volledig digitaal zullen doorgaan, biedt Biogas-E aan als gratis webinars. Ze sluiten het Vlaams vergistingsforum af op 7 oktober met een fysiek congres in Kortrijk. 

Indien u al ingeschreven was, vraagt Biogas-E u vriendelijk om u toch opnieuw in te schrijven voor elke sessie waarop u aanwezig wilt zijn. 

Inschrijven kan u hier doen. 


Programma 

Webinar: Toekomst van de biogassector - 6 mei

Op 6/5/21 van 10u-12u gaat Biogas-E van start met een webinar over de toekomst van de biogassector. Bekijk hier het uitgebreide programma. 

De webinar is gratis, maar registratie is verplicht. 


Webinar: Nieuwe verdienmodellen - 10 juni

Op 10/6/21 van 10u-12u zetten ze het vergistingsforum verder met een webonar over mogelijke nieuwe verdienmodellen. Bekijk hier het uitgebreide programma. 

De webinar is gratis, maar registratie is verplicht.


Webinar: Shift naar groene warmte in de praktijk - 1 juli

Op 1/07/21 van 10u-12u ligt de focus op de shift naar groene warmte in de praktijk. Bekijk hier het uitgebreide programma. 

De webinar is gratis, maar registratie is verplicht.

Slotevent live in Kortrijk: Draagvlak biogassector en innovaties in Vlaanderen - 7 oktober

Het slotevent vindt plaats in het gloednieuwe gebouw 'The Penta' van de HOWEST te Kortrijk. Bekijk hier het uitgebreide programma. 

Het event is gratis voor leden (1 persoon) en kost 75 euro per deelname van een niet-lid. 

Geplaatst op 24 maart 2021