Nieuw lid: Consultes milieu- en preventiepartner

Wij verwelkomen Consultes milieu- en preventiepartner van harte in onze COGEN Vlaanderen familie! 

Korte introductie Consultes:

Consultes is een allround partner voor bedrijven op vlak van: milieu, preventie en energie. Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen de bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen.

Het 30-koppige Consultes-team met kantoren te Kortrijk, Gent en Antwerpen ontwikkelde een eigen expertise op vlak van: afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, explosieveiligheid, lucht, REACH & CLP, machineveiligheid, Welzijnswetgeving, Vlarem, verpakkingen, ARAB & Codex, gevaarlijke producten, omgevingsvergunning, ADR, ... 

De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …). Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken over een uitgebreid netwerk.

Consultes biedt ook advies en ondersteuning aan bedrijven die hun energie-efficiëntie en -beleid willen verbeteren en duurzamer maken. De experten combineren hun jarenlange ervaring in de industrie met een gestructureerde aanpak, waarbij de klant centraal wordt geplaatst. De focus ligt op het uitvoeren van energiestudies, begeleiding EBO/ETS, onafhankelijk energieadvies voor de optimalisatie van bestaande installaties en nieuwe projecten.

Contactpersoon:

Jill Bonte
+32 (0)56 499 499
jill@consultes.be

Consultes Antwerpen: Cogels-Osylei 32 bus 1, 2600 Berchem - BELGIUM

Consultes Gent: Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge - BELGIUM

Consultes Kortrijk: Blokkestraat 41A bus 2 - 8550 Zwevegem - BELGIUM

Geplaatst op 3 december 2020