Opleiding circulair en energie-efficiënt ondernemen - ENCON


Een circulaire economie tracht producten en grondstoffen zo lang mogelijk in het systeem te houden zonder dat men inboet aan kwaliteit. Het gaat over zoveel meer dan recycleren. Het gaat over het herdenken van systemen en producten, het verminderen van energie- en grondstofverbruik, het aantrekken van nieuwe klanten, het versterken van partnerschappen, innovatie,…

Opgeslorpt door de dagelijkse business blijven veel opportuniteiten onbenut. Nochtans kan een doordachte circulaire strategie heel wat potentieel bieden.

Recente studies tonen aan dat circulaire bedrijven veerkrachtiger zijn en de COVID-crisis beter door komen.

Opleiding op uw maat

EY en Syntra Vlaanderen bieden in samenwerking met Encon en Edmire een opleiding op maat van startups en kmo’s aan. We reiken u de tools en inzichten aan om een concreet en haalbaar actieplan op te maken, zodat u reeds tijdens de opleiding aan de slag kan.

Door wie?

Een team van duurzaamheidsprofessionals en innovatie-experten van EY in samenwerking met energiespecialist Encon en product design bureau Edmire.

Voor wie?

Ondernemers, leidinggevenden en freelancers. Het programma is op maat van zowel pas gestarte ondernemers als kmo’s. Om een maximale interactie te waarborgen is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 20. Dit laat ons toe om de inhoud van de opleiding aan te passen in functie van de noden van de deelnemers.

Programma?

Het gehele traject bestaat uit 4 sessies*, 2 webinars en een bedrijfsbezoek ter waarde van 25 lesuren. De lessen worden hoofdzakelijk op dinsdag gegeven (tijdens de normale kantooruren en met uitzondering van schoolvakantiedagen). We bieden twee trajecten aan: een traject Oost-Vlaanderen en een traject West-Vlaanderen.

Prijzen en tickets: klik hier

Inschrijven voor 4/12/2020. 

Geplaatst op 26 november 2020