Nationale WKK-ontmoetingsdag 2018

Op dinsdag 16 oktober organiseert COGEN met de steun van verschillende partners de 3e editie van de “nationale WKK-ontmoetingsdag”! 

De WKK-ontmoetingsdag is dé gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen, dit via interessante voordrachten op maat van bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen reduceren, alsook voor deskundigen uit de energiesector. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment. Het succes van de vorige editie in 2016, met ruim 30 standen en 250 aanwezigen, is hiervoor het beste bewijs.

Op het programma van de studiedag staat een gevarieerd aanbod aan parallelle lezingen, zowel algemeen als gespecialiseerd en verspreid over verschillende zalen in het gebouw. De WKK-beurs speelt ook een centrale rol in dit evenement. Het is de ideale plaats om nieuwe contacten te leggen en concreet advies in te winnen in verband met uw eigen energievraag. Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven u hierbij graag verder helpen.

Dit jaar werd geopteerd voor een locatie die vlot bereikbaar is, veel ruimte bied voor de standen en waar gemakkelijk parallelle sessies kunnen plaatsvinden: de Brabanthal (Brabantlaan 1, 3001 Leuven).

Programma

Voor het programma met een overzicht van de parallelle sessies (pdf): klik hier

De deelnemers ontvangen er ook een exemplaar van de nieuwe WKK-wegwijzer, een publicatie met daarin tal van nuttige artikels en een overzicht van de WKK-markt in Vlaanderen.

Praktische info

INSCHRIJVINGSGELD 

(excl. BTW)
Eindklanten/overheden: 25€ (30,25€ incl. BTW)
Leden/niet-leden COGEN: 75€ (90,75€ incl. BTW)
Standhouders / partners (€0,00)
Het inschrijvingsformulier vindt u hier 

WANNEER & WAAR 

Dinsdag 16 oktober
10u00 tot 18u00
Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven - bereikbaarheid 

INFORMATIE 

Vragen? Contacteer Jörg Baeten: 016 58 59 97 | jorg.baeten@cogenvlaanderen.be

din 16/10/2018 van 10u00 tot 18u30

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!