Pixii: Expert day

Innovatie in koolstofneutraal en passief renoveren

In deze Expert Day focussen we op innovatieve oplossingen die een hefboom kunnen betekenen voor diepgaande renovaties richting passiefnorm in combinatie met koolstofneutraliteit.

De passiefbouwstandaard blijft een bijzonder waardevolle norm, zeker als we aanvullend de volledige koolstofvoetafdruk mee in rekening brengen. Dan blijkt bovendien dat in de meeste gevallen renoveren te verkiezen is boven nieuwbouw. Met ons zeer diverse gebouwenbestand is diepgaande renovatie tegelijk een gigantische uitdaging voor de bouwwereld.

Daarom zijn er heel wat producenten en ontwerpers die de klimaatdoelstellingen nastreven met de introductie van innovatieve producten, processen en methodes. Ze slagen erin om de retrofitting van gebouwen en wijken snel en hoogwaardig aan te pakken.

Schrijf je nu in voor deze Expert Day en je bent helemaal op de hoogte van een van de grootste uitdagingen voor de energietransitie in de bouwsector. Bovendien zorgen we er zoals altijd voor dat je ruim de tijd hebt om te netwerken en bij te praten met collega's in een aangenaam en inspirerend kader.

Voor het programma en inschrijvingsformulier klik hier

Praktische info

Donderdag 1 juni 2023

KAVA Congrescentrum
Consciencestraat 41
2018 Antwerpen

Pixii-leden: € 180 (excl. btw)
Niet-leden: € 225 (excl. btw)


don 1/06/2023 van 09u00 tot 17u00

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!