WKK-cursus deel 4: BRANDSTOFFEN

WKK-cursus deel 4

BRANDSTOFFEN

De directie besliste op 20/10/2020 om alle ‘in person’ events in 2020 te verschuiven naar een nog niet nadergenoemd moment waarop dit wel weer veilig zou kunnen gebeuren. COGEN Vlaanderen vindt het geen goed idee om nu op dit ogenblik, nu de COVID-besmettingen stijgen naar alarmerende hoogtes en de regering oproept om massaal thuis te blijven, mensen te verzamelen in een zaal. De cursusdagen online laten doorgaan doet volgens ons af aan de kwaliteit en de focus van de deelnemer en daarom kiezen we voor een ‘live’ event.

Daarnaast zijn we wél overtuigd van ons programma en de individuele lezingen tijdens onze cursusdagen. Wij hopen daarom ook dat je bereid bent om op een later tijdstip dezelfde lezing te willen volgen. De datum kan momenteel nog niet gecommuniceerd worden, omdat wij ook even het dalen van het aantal besmettingen daarvoor afwachten. Uitstel is bij deze geen afstel.

We doen er alles aan om zo snel als het weer kan, volledig operationeel te zijn en de cursusdag te laten doorgaan. COGEN Vlaanderen dankt u alvast voor uw begrip hiervoor.

Dinsdag 27 oktober - Colonie7 / IOK

Deze opleidingsdag belicht het gebruik van brandstoffen voor WKK en bekijkt duurzame alternatieven voor zowel vandaag als de toekomst. In afzonderlijke lezingen gegeven door experten ter zake wordt er dieper ingegaan op: Gasnetten en Gasaansluiting voor WKK, maar ook Vaste biomassa, vergisting, Waterstof en E-fuels

Dit alles op de wondermooie locatie van brasserie Colonie7 dat op een boogscheut ligt van het IOK in Merksplas waar er op het einde van de dag een bezoek en rondleiding voorzien is (tenzij COVID-19 hier op het laatste moment roet in het eten gooit).

Updates i.v.m. de andere delen van de WKK-cursus worden op onze kalender geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

Programma

Voormiddag: klassieke en fossiele brandstoffen
08:30: Ontvangst met koffie

09:00: Gasnetten en gaskwaliteit- Dirk Focroul, Fluxys
10:30: Pauze
11:00: Gasaansluiting en WKK - Ivan de Laet, Fluvius
12:00: Lunch

Namiddag: duurzame brandstoffen
13:00:
Vaste biomassa
 - Nathalie Devriendt, In den Roden Schilt
14:00: Vergisting - Sam Tessens, Biogas-E
15:00: Pauze
15:30: Waterstof - Isabel François, WaterstofNet
16:00: E-Fuels - Didier Van Osselaer, Port of Antwerp
16:30: Bezoek aan het IOK: Bio-methaan productie en injectie
 - Thomas Vannooten, IOK
18:00: Einde

Locatie

Colonie7 en IOK

De opleiding zal plaatsvinden in de zaal 'De kolonist' van brasserie Colonie7 - Kapelstraat 10, 2330 Merksplas

Omdat wij het enorm belangrijk vinden om gezien de huidige context een veilige cursus te kunnen aanbieden, kozen we voor een grote zaal waar we met een beperkt aantal personen gebruik van zullen maken. We doen er alles aan om voortdurend de 1,5m afstand te kunnen respecteren en voldoende mondmaskers en ontsmetting te voorzien. We maken ons dan ook sterk dat met die getroffen maatregelen de cursus op een veilige manier zal kunnen plaatsvinden.

Tarief (excl. BTW)

De tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën:

• Prijs voor de integrale cursus (10 delen - 20% korting): 2215€ (leden) / 2840€ (niet-leden)
• Prijs per deel: 325€ (leden) / 400€ (niet-leden) | halve dag: 165€ (leden) / 250€ (niet-leden)
Indien in het verloop van de cursus ingeschreven wordt op meer dan 5 delen, zal een algemene korting van 10% korting toegekend worden.
Studenten: 750€ voor de volledige cursus| dag: 150€ | halve dag: 75€
Voor de eerste cursusdag (27/08) geldt een korting van 50€ voor de eerste inschrijving en 100€ vanaf meer dan één inschrijving uit hetzelfde bedrijf.
Inbegrepen: koffie, frisdrank, water, lunch, cursusmateriaal

U kan zich hier inschrijven voor deze opleidingsdag.

Premium leden

din 27/10/2020 van 08u30 tot 18u00

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!