WKK-cursus deel 5: ELEKTRICITEIT - REGELGEVING, AANSLUITING EN KEURING

WKK-cursus deel 5

ELEKTRICITEIT - REGELGEVING, AANSLUITING EN KEURING

De directie besliste op 20/10/2020 om alle ‘in person’ events in 2020 te verschuiven naar een nog niet nadergenoemd moment waarop dit wel weer veilig zou kunnen gebeuren. COGEN Vlaanderen vindt het geen goed idee om nu op dit ogenblik, nu de COVID-besmettingen stijgen naar alarmerende hoogtes en de regering oproept om massaal thuis te blijven, mensen te verzamelen in een zaal. De cursusdagen online laten doorgaan doet volgens ons af aan de kwaliteit en de focus van de deelnemer en daarom kiezen we voor een ‘live’ event.

Daarnaast zijn we wél overtuigd van ons programma en de individuele lezingen tijdens onze cursusdagen. Wij hopen daarom ook dat je bereid bent om op een later tijdstip dezelfde lezing te willen volgen. De datum kan momenteel nog niet gecommuniceerd worden, omdat wij ook even het dalen van het aantal besmettingen daarvoor afwachten. Uitstel is bij deze geen afstel.

We doen er alles aan om zo snel als het weer kan, volledig operationeel te zijn en de cursusdag te laten doorgaan. COGEN Vlaanderen dankt u alvast voor uw begrip hiervoor.

Donderdag 12 november - Brabanthal Leuven (Brabantlaan 1, 3001 Leuven)

Deze opleidingsdag draait rond Elektriciteit en meer bepaald de regelgeving, aansluiting en keuring van de WKK-installatie. In afzonderlijke lezingen gegeven door experten ter zake wordt er dieper ingegaan op enkele cruciale onderdelen, zoals: Het stappenplan, de haalbaarheid van het project en het lastenboek.

Updates i.v.m. de andere delen van de WKK-cursus worden op onze kalender geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

Programma

Voormiddag: 
08:30: Ontvangst met koffie
09:00: Uitdagingen en basisprincipes van het elektriciteitsnet - prof. Jos Knockaert (onder voorbehoud)
11:00: Pauze
11:15: Gridcode generators - ELIA
12:15: Lunch

Namiddag: 
13:15:
Netaansluiting WKK met aandacht voor C10/11
 -Stefaan De Jonghe en Wouter Motmans, Fluvius
14:45: Pauze 
15:15: Keuring WKK - Ivan Diddens, Vinçotte
16:45: Einde

Locatie

Brabanthal Leuven - Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Omdat wij het enorm belangrijk vinden om gezien de huidige context een veilige cursus te kunnen aanbieden, kozen we voor een groot auditorium waar we met een beperkt aantal personen gebruik van zullen maken. We doen er alles aan om voortdurend de 1,5m afstand te kunnen respecteren en voldoende mondmaskers en ontsmetting te voorzien. We maken ons dan ook sterk dat met die getroffen maatregelen de cursus op een veilige manier zal kunnen plaatsvinden.

Tarief (excl. BTW)

De tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën:

• Prijs voor de integrale cursus (10 delen - 20% korting): 2215€ (leden) / 2840€ (niet-leden)
• Prijs per deel: 325€ (leden) / 400€ (niet-leden) | halve dag: 165€ (leden) / 250€ (niet-leden)
Indien in het verloop van de cursus ingeschreven wordt op meer dan 5 delen, zal een algemene korting van 10% korting toegekend worden.
Studenten: 750€ voor de volledige cursus| dag: 150€ | halve dag: 75€
Voor de eerste cursusdag (27/08) geldt een korting van 50€ voor de eerste inschrijving en 100€ vanaf meer dan één inschrijving uit hetzelfde bedrijf.
Inbegrepen: koffie, frisdrank, water, lunch, cursusmateriaal

U kan zich hier inschrijven voor deze opleidingsdag.

Premium leden

don 12/11/2020 van 08u30 tot 16u45

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!