WKK-cursus deel 7: RENDEMENT VAN MOTOREN

WKK-cursus deel 7

RENDEMENT VAN MOTOREN

De directie besliste gisterenavond om alle ‘in person’ events in 2020 te verschuiven naar een nog niet nadergenoemd moment waarop dit wel weer veilig zou kunnen gebeuren. COGEN Vlaanderen vindt het geen goed idee om nu op dit ogenblik, nu de COVID-besmettingen stijgen naar alarmerende hoogtes en de regering oproept om massaal thuis te blijven, mensen te verzamelen in een zaal. De cursusdagen online laten doorgaan doet volgens ons af aan de kwaliteit en de focus van de deelnemer en daarom kiezen we voor een ‘live’ event.

Daarnaast zijn we wél overtuigd van ons programma en de individuele lezingen tijdens onze cursusdagen. Wij hopen daarom ook dat je bereid bent om op een later tijdstip dezelfde lezing te willen volgen. De datum kan momenteel nog niet gecommuniceerd worden, omdat wij ook even het dalen van het aantal besmettingen daarvoor afwachten. Uitstel is bij deze geen afstel.

We doen er alles aan om zo snel als het weer kan, volledig operationeel te zijn en de cursusdag te laten doorgaan. COGEN Vlaanderen dankt u alvast voor uw begrip hiervoor.

Woensdag 9 december - Locatie: nog te bepalen

Deze opleidingsnamiddag leert je hoe je het rendement van een WKK-motor correct kan inschatten en wordt door niemand minder gegeven dan Dr. Jacob Klimstra, Senior Energy and Engine Specialist.  

Updates i.v.m. de andere delen van de WKK-cursus worden op onze kalender geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

Programma

12:00: Ontvangst en lunch
12:45:
Rendementen van WKK: hoe zit dat nu precies?
- Dr. Jacob Klimstra
14:30: Pauze
15:00: Rendementen van WKK: Hoe zit dat nu precies? - Dr. Jacob Klimstra
16:30: Voorstelling WKK en bezoek (onder voorbehoud)
18:00: Einde

Locatie

Nog te bepalen

Omdat wij het enorm belangrijk vinden om gezien de huidige context een veilige cursus te kunnen aanbieden, kiezen we voor een grote zaal of auditorium waar we met een beperkt aantal personen gebruik van zullen maken. We doen er alles aan om voortdurend de 1,5m afstand te kunnen respecteren en voldoende mondmaskers en ontsmetting te voorzien. We maken ons dan ook sterk dat met die getroffen maatregelen de cursus op een veilige manier zal kunnen plaatsvinden.

Tarief (excl. BTW)

De tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën:

• Prijs voor de integrale cursus (10 delen - 20% korting): 2215€ (leden) / 2840€ (niet-leden)
• Prijs per deel: 325€ (leden) / 400€ (niet-leden) | halve dag: 165€ (leden) / 250€ (niet-leden)
Indien in het verloop van de cursus ingeschreven wordt op meer dan 5 delen, zal een algemene korting van 10% korting toegekend worden.
Studenten: 750€ voor de volledige cursus| dag: 150€ | halve dag: 75€
Voor de eerste cursusdag (27/08) geldt een korting van 50€ voor de eerste inschrijving en 100€ vanaf meer dan één inschrijving uit hetzelfde bedrijf.
Inbegrepen: koffie, frisdrank, water, lunch, cursusmateriaal

U kan zich hier inschrijven voor deze opleidingsdag.

Premium leden

woe 9/12/2020 van 12u00 tot 18u00

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!