WKK-cursus deel 8: WKK-MOTOREN

WKK-cursus deel 8

WKK-MOTOREN

De directie besliste op 20/10/2020 om alle ‘in person’ events in 2020 te verschuiven naar een nog niet nadergenoemd moment waarop dit wel weer veilig zou kunnen gebeuren. COGEN Vlaanderen vindt het geen goed idee om nu op dit ogenblik, nu de COVID-besmettingen stijgen naar alarmerende hoogtes en de regering oproept om massaal thuis te blijven, mensen te verzamelen in een zaal. De cursusdagen online laten doorgaan doet volgens ons af aan de kwaliteit en de focus van de deelnemer en daarom kiezen we voor een ‘live’ event.

Daarnaast zijn we wél overtuigd van ons programma en de individuele lezingen tijdens onze cursusdagen. Wij hopen daarom ook dat je bereid bent om op een later tijdstip dezelfde lezing te willen volgen. De datum kan momenteel nog niet gecommuniceerd worden, omdat wij ook even het dalen van het aantal besmettingen daarvoor afwachten. Uitstel is bij deze geen afstel.

We doen er alles aan om zo snel als het weer kan, volledig operationeel te zijn en de cursusdag te laten doorgaan. COGEN Vlaanderen dankt u alvast voor uw begrip hiervoor.

Donderdag 10 december  - Locatie: nog te bepalen (onder voorbehoud)

Deze opleidingsdag draait om WKK-Motoren in de theorie en praktijk. In afzonderlijke lezingen gegeven door experten ter zake wordt er dieper ingegaan op: (Gas)motoren, smering van motoren en boilers. Het deel (Gas)motoren: theorie en praktijk wordt door niemand minder gegeven dan Dr. Jacob Klimstra, Senior Energy and Engine Specialist.

Ook tijdens deze opleidingsdag is er zowel aandacht voor theorie als de praktijk en doen we er alles aan om een geschikte locatie te zoeken met eventueel een WKK-bezoek. 

Updates i.v.m. de andere delen van de WKK-cursus worden op onze kalender geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

Programma

Voormiddag:
08u30: Ontvangst met koffie
09u00: (Gas)motoren: theorie en praktijk - Dr. Jacob Klimstra
10u30: Pauze
10u45:(Gas)motoren: theorie en praktijk - Dr. Jacob Klimstra
12u00: Lunch

Namiddag:
13u00:
(Gas)motoren: theorie en praktijk - Dr. Jacob Klimstra
14u30: Pauze
15u00:(Gas)motoren: theorie en praktijkbezoek WKK (onder voorbehoud) - Dr. Jacob Klimstra
16u00: Smering van Gasmotoren - Q8 Oils
16u30: Boilers - ENGIE Solutions (onder voorbehoud)
17u15: Einde


Locatie

Nog te bepalen

Omdat wij het enorm belangrijk vinden om gezien de huidige context een veilige cursus te kunnen aanbieden, kiezen we voor een grote zaal of auditorium waar we met een beperkt aantal personen gebruik van zullen maken. We doen er alles aan om voortdurend de 1,5m afstand te kunnen respecteren en voldoende mondmaskers en ontsmetting te voorzien. We maken ons dan ook sterk dat met die getroffen maatregelen de cursus op een veilige manier zal kunnen plaatsvinden.

Tarief (excl. BTW)

De tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën:

• Prijs voor de integrale cursus (10 delen - 20% korting): 2215€ (leden) / 2840€ (niet-leden)
• Prijs per deel: 325€ (leden) / 400€ (niet-leden) | halve dag: 165€ (leden) / 250€ (niet-leden)
Indien in het verloop van de cursus ingeschreven wordt op meer dan 5 delen, zal een algemene korting van 10% korting toegekend worden.
Studenten: 750€ voor de volledige cursus| dag: 150€ | halve dag: 75€
Voor de eerste cursusdag (27/08) geldt een korting van 50€ voor de eerste inschrijving en 100€ vanaf meer dan één inschrijving uit hetzelfde bedrijf.
Inbegrepen: koffie, frisdrank, water, lunch, cursusmateriaal

U kan zich hier inschrijven voor deze opleidingsdag.

Premium leden

don 10/12/2020 van 08u30 tot 17u15

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!