Clayton of Belgium

www.claytonsteam.com

Clayton of Belgium biedt een brede waaier van stoomoplossingen aan in de hele EMEA-regio. Het productgamma omvat stoomgeneratoren van 100kW tot 13MW, wat het mogelijk maakt om aan diverse stoomvragen te voldoen. Denk daarbij aan toepassingen voor verzadigde of oververhitte stoom, gevoed met aard- of biogas, (bio-) diesel of elektrisch, afvoergassenketels, stoominstallaties gebracht als kant-en-klare container oplossingen, enz. Clayton is uw partner voor de meest compacte, meest efficiënte en meest veilige manier om stoom van de hoogste kwaliteit te produceren.

Clayton stoomgeneratoren worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen waar industriële processen een stoombron nodig hebben die aan specifieke behoeften voldoet. Clayton klanten zijn onder meer zuivelbedrijven, farmaceutische en chemische bedrijven, drankenproducenten, elektriciteitscentrales, ziekenhuizen, textiel- en metaalverwerkings-bedrijven, enz. De dienst na verkoop zorgt ervoor dat uw stoomsysteem optimaal blijft presteren en biedt daarnaast tal van service-oplossingen aan zoals waterbehandeling en het monitoren van uw gehele stoominstallatie vanop afstand.

Bent u op zoek naar een standaardmodel of wilt u liever een oplossing die 100% is aangepast aan uw stoomverbruik? Wilt u een idee krijgen van het mogelijke energiebesparingspotentieel door onze Clayton oplossingen te toetsten aan een klassiek model? Of wilt u gewoon wat meer informatie over onze producten? Neem een kijkje op de website www.claytonsteam.com en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Peter De Clerck
Sales Manager
Rijksweg 30, B-2880 Bornem
T +32 (0)3 890 57 00
M + 32 (0)476 59 02 74
sales@clayton.be
peter.declerck@clayton.be

www.claytonsteam.com

logo Clayton of Belgium
Diensten
Realization
Vermogensklasse
50 kW - 1MW
1MW – 5MW
> 5MW
Goederen
CHP with Internal Combustion Engine
CHP with ORC
CHP with turbines
Peripherals, Accessories

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!