Dordtech Projects B.V.

www.dordtech.nl

Dordtech Projects B.V. is een Nederlandse organisatie en voorloper in de markt van hernieuwbare energie technieken. Dordtech biedt een volledige oplossing voor (bio)gas behandeling, Warmtekrachtkoppeling tot en met de daadwerkelijke koppeling met het elektriciteitsnet.

Dordtech is dealer/importeur van “Siemens Energy gasmotoren” voor de Benelux en tevens erkent onderhoudsbedrijf voor Guascor, Dresser-Rand en Siemens gas motoren.

Dordtech ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte warmtekrachtkoppelingen op basis van de meest uiteenlopende (bio-) brandstoffen. Het dagelijkse werk van onze hoog opgeleide medewerkers is het ontwikkelen en optimaliseren van de fundamentele motortechniek. Dordtech stelt zich ten doel om voor bestaande en nieuwe installaties een zo optimaal mogelijk energetisch en technisch resultaat te behalen. Hierin staan de wensen en behoefte van onze klanten altijd bovenaan.

Aanvullend levert en installeert Dordtech een in eigen beheer ontwikkelde rookgasreiniging installatie, welke volledig geïntegreerd wordt in de besturing van door Dordtech geleverde WKK installaties. Deze rookgasreiniging installatie kan ook, via haar volledig zelfstandige dochter “Emission Blue B.V.” als losstaand systeem worden toegepast bij elk type warmtekracht installatie.

Alle door Dordtech geleverde installaties worden onderhouden door ons eigen onderhoudsbedrijf, volgens de voorschriften van Siemens. Onze hoofdvestiging beheert daarbij uw installatie via een modern en veelzijdig PLC-gestuurd motorbesturingssysteem met volledige “remote control” functionaliteit.

Contact

Dordtech Projects

Robin Verhoef
Commercieel Directeur
Bamendaweg 38, 3318GS Dordrecht
Tel: +31 (0)78 6305500
E-mail: info@dordtech.nl
Website: www.dordtech.nl

logo Dordtech Projects B.V.
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Realisatie
Indienstname
Turnkey
Onderhoud
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor
WKK met ORC
Randapparatuur

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!