Luminus

www.luminus.be
premium

Luminus is een energieproducent- en leverancier en challenger voor de levering van energie-oplossingen.

Elke dag bundelen onze 1500 werknemers de krachten om de eerste energiepartner van
onze klanten te zijn door hun vooruitgang, comfort en zekerheid te bieden dankzij onze 5-sterrenservice, onze innoverende en duurzame oplossingen, de wereldwijde expertise van EDF en onze sterke lokale verankering. We zijn leider in de productie van hernieuwbare energie en ontwikkelen diensten op het vlak van energie-efficiëntie om zo de klimaatopwarming tegen te gaan en onze klanten te helpen hun energiefactuur te verminderen.

Onder het merk Luminus leveren we gas en elektriciteit aan iets meer dan 100.000 leverpunten in bedrijven en openbare instellingen in België.

Vandaag bieden we onze professionele klanten een aanpak op maat om zo energieefficiëntieoplossingen te ontwikkelen, die perfect aansluiten bij hun behoeften en de energie-uitdagingen waarmee ze elke dag geconfronteerd worden.

Of het nu gaat om energielevering, een optimaal energieverbruik, oplossingen op het vlak van kostenvermindering of de beveiliging van de elektrische installaties, Luminus, begeleidt haar klanten in al deze uitdagende energieveranderingen.

Luminus sluit overeenkomsten met bedrijven om op hun sites warmte-krachtkoppelingsinstallaties
te bouwen. De overtollige elektrische stroom wordt naar het algemene distributienet geleid, terwijl de onderneming de warmte gebruikt.

Een bijkomende verwarmingsketel kan voor extra warmte zorgen als dat uitzonderlijk nodig blijkt. De industrie beschikt zo over warmte en elektriciteit tegen een scherpe prijs en de gemeenschap over een nieuwe productie-eenheid van elektriciteit, die deels gefinancierd werd door privékapitaal. Een
uitstekende ruil!

Contact

Hilde Creemers
Commercial Negociator
Markiesstraat 1, B-1000 Brussel
M +32 (0)473 45 60 53
hilde.creemers@edfluminus.be
www.luminus.be

logo Luminus
Diensten
Engineering
Vergunningsaanvragen
Financiering
Realisatie
Indienstname
Exploitatie
Onderhoud
ESCO
Sturing en flexibiliteit
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
> 5 MW

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!