Equans

equans.be
premium

EQUANS, de nieuwe naam van ENGIE Solutions in België en in Luxembourg, is de wereldleider op vlak van multi-technische diensten. EQUANS is een onderdeel van de ENGIE group.

EQUANS staat voor multi-technische expertise en een complete service van ontwerp tot installatie, inclusief onderhoud en financiering. De competenties op het gebied van elektriciteit, HVAC, brandbeveiliging, IT, telecommunicatie en digitale technologie worden ten dienste gesteld om de energie- en operationele efficiëntie van uw installaties te optimaliseren.

Met meer dan 56 vestigingen in België en Luxemburg bevinden we ons steeds zo dicht mogelijk bij onze klanten. Door voor EQUANS te kiezen, bent u verzekerd van ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van een project, van ontwerp tot onderhoud.

EQUANS wil zich inzetten in drie domeinen : steden, Industrieën en gebouwen. Om deze ecosystemen groener en energiezuiniger, maar ook aantrekkelijker, competitiever en comfortabeler te maken, bieden wij u een waaier aan kant-en-klare oplossingen en eveneens mogelijkheden voor cofinanciering.

Contact

EQUANS

Tom Dilen
+32(0)470 22 39 86
tom.dilen@equans.com

logo Equans
Diensten
Feasibility studies
Project development
Engineering
Financing
Realization
Commissioning
Turn key
Operation and maintenance
Operation
Maintenance
Goederen
CHP with gas turbine
CHP with internal combustion engine on gas
CHP with internal combustion engine on Other (ppo, wood gasification,…)
CHP with steam cycle
CHP with ORC
CHP with Stirling engine
CHP with Fuel Cells

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!