Equans

equans.be
premium

EQUANS

EQUANS (de nieuwe naam van Cofely, Fabricom, en Axima in België en in Luxembourg) is de referentie op vlak van multi-technische installaties en onderhoudsdiensten.

EQUANS staat voor multi-technische expertise en een complete service van ontwerp tot installatie, inclusief onderhoud en financiering. De competenties op het gebied van elektriciteit, HVAC, brandbeveiliging, IT, telecommunicatie en digitale technologie worden ten dienste gesteld om de energie- en operationele efficiëntie van uw installaties te optimaliseren.

Met meer dan 56 vestigingen in België en Luxemburg bevinden we ons steeds zo dicht mogelijk bij onze klanten. Door voor EQUANS te kiezen, bent u verzekerd van ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van een project, van ontwerp tot onderhoud.

EQUANS wil zich inzetten in drie domeinen : steden, Industrieën en gebouwen. Om deze ecosystemen groener en energiezuiniger, maar ook aantrekkelijker, competitiever en comfortabeler te maken, bieden wij u een waaier aan kant-en-klare oplossingen en eveneens mogelijkheden voor cofinanciering.

Equans is een onderneming van de Bouygues groep.

Contact

EQUANS

JEROEN VANDER EECKT
jeroen.vandereeckt@equans.com
BUSINESS DEVELOPER
SERVICES SOUTH & SMART SOLUTIONS
SMART BUILDINGS
M +32 471 78 08 00

T +32 2/370.31.11

logo Equans
Diensten
Consulting - Advice
Daily Operations
Energy Supplier
Engineering
Maintenance
Measurements, Auditing, Certification
Project Finance
Realization
Vermogensklasse
0 - 50 kW (micro CHP)
50 kW - 1MW
1MW – 5MW
> 5MW
Goederen
CHP with Internal Combustion Engine
CHP with ORC
CHP with turbines
Residential CHP

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!