Grant@vice

www.grantadvice.be

Dat u als ondernemer in aanmerking kan komen voor subsidies is wellicht bekend. Immers, de overheid wil het opstarten van nieuwe ondernemingen en het realiseren & succesvol in de markt zetten van innovaties stimuleren. Echter, welke subsidies er bestaan en hoe daarvoor de juiste aanvragen indienen, dat is dikwijls een kluwen. Meer nog, voor uw innovaties niet alleen subsidies bekomen maar ook de neuzen van alle teamleden in dezelfde richting krijgen en de innovatie ook nog eens succesvol in de markt lanceren, dat is werk voor specialisten.

Grant@vice is daartoe uw geschikte partner met meer dan 25 jaar relevante ervaring. Grant@vice adviseert bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van innovatie, technologie en subsidies. Wij doen dit door u te informeren over de subsidiemogelijkheden, u te ondersteunen bij het opmaken van succesvolle aanvraagdossier én te zorgen voor een effectief en efficiënt projectmanagement. Een andere toegevoegde waarde is het meedenken en zoeken naar manieren om die extra kennis in huis te halen.

Grant@vice ondersteunt tevens uw bedrijf om haar innovatiecapaciteiten te stretchen door het management te coachen om  veerkrachtige innovatieleiders te worden en door jullie medewerkers te trainen om inspirerende teamleaders te zijn. Het helpt jullie daarenboven om jullie subsidieaanvraag ook mondeling sterk te verdedigen.

Tot slot inspireert Grant@vice uw teamleden door hen onder te dompelen in kennisevents in een aangenaam kader samen met een beperkte groep van gelijkgestemden in België maar ook op verplaatsing. De events gaan steeds over thema’s gelinkt aan innovatie en zetten uw brein aan tot creativiteit en inventiviteit, op weg naar uw volgende baanbrekende technologie.

Grant@vice enables you to be the globally recognised innovation leader in your industry.

Contact

Dr. ir. Danielle Baetens

Ter Maelenbaan 20, 2970 Schilde
T 0495 208 874
www.grantadvice.be
danielle@grantadvice.be

logo Grant@vice

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!