MTU Benelux

www.mtu-online.com/benelux

Onder het MTU merk, ontwikkelt en produceert Rolls-Royce Power Systems grote snellopende motoren en voortstuwingssystemen voor schepen en industriële voertuigen, trein en defensievoertuigen alsmede systemen voor de olie- en gasindustrie en in power generation.

Onze diesel- en gasmotoren hebben een vermogensrange tot ± 10.000 kW. MTU Friedrichshafen is de kernactiviteit van Rolls-Royce Power Systems, een onderdeel van Rolls-Royce plc. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Friedrichshafen, Duitsland. MTU heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers in dienst, met meer dan 30 dochterondernemingen en meer dan 1.200 productie-, service- en verkooplocaties in 130 landen. MTU is over de hele wereld voor zijn klanten beschikbaar.

MTU Benelux is een dochteronderneming van MTU Friedrichshafen. Met meer dan 63 medewerkers zijn zij in de Benelux actief in service, onderdelen levering, logistiek, verkoop en project management. Vanuit onze locatie in Dordrecht, kunnen wij onze gewaardeerde klanten bedienen voor nieuwe of ruilmotoren en systemen en hebben wij een 24/7 servicedienst.

Contact

MTU Benelux
Alex Romijn
Accountmanager
Merwedestraat 86, NL-3313 CS Dordrecht
T +31 (0)78 639 57 77
F +31 (0)78 614 89 71
mtubenelux_info@mtu-online.com
alex.romijn@mtu-online.com
www.mtu-online.com/benelux

logo MTU Benelux
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!