MWM Benelux

www.mwm.net/mwm-chp-gas-engines-gensets-cogeneration/

Met meer dan 140 jaar ervaring in de ontwikkeling en optimalisatie van motoren en generatorsets voor aardgas, biogas en andere speciale gassen, vormt MWM Benelux B.V. een betrouwbare partner voor de levering van efficiënte en vernieuwende energie-oplossingen. 

MWM Benelux B.V. is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van hoogst doelmatige en milieuvriendelijke systemen voor gedistribueerde energie- en warmte opwekking, de zogenaamde warmtekrachtkoppeling (WKK). Met vermogens van 400 kW tot 4500 kW is MWM Benelux B.V. in staat een totaalrendement tot wel 88% te bereiken.

Conform de behoefte en wensen van de klant ontwikkelt MWM Benelux B.V. een totaaloplossing in de vorm van een betrouwbare WKK, welke in meer dan 90% van de gevallen wordt vergezeld door een onderhoudscontract, teneinde de klant optimaal te ontzorgen.

Dankzij een bedienings- en uitleesmogelijkheid op afstand worden de klanten van MWM Benelux B.V. vanuit onze vestiging te Rotterdam 24/7 gedurende de totale levensduur van de WKK ondersteund. Met een serviceapparaat, welke wordt gevormd door gespecialiseerde technici verspreid door heel België en Nederland, zijn wij in staat om snel en adequaat in te spelen op de behoefte van onze klanten. Een optimaal logistiek proces garandeert de klanten van MWM Benelux B.V. de kortst mogelijke levertijd van reserveonderdelen.

Contact

MWM Benelux B.V.
Richard de Nekker
Manager Sales & Projects
Soerweg 13, NL-3088 GR, Rotterdam
T +31 (0)10 – 2992 612
F +31 (010 – 2992 605
richard.denekker@mwm.net
www.mwm.net

logo MWM Benelux
Diensten
Onderhoud
Vermogensklasse
50 kW - 1 MW
1 - 5 MW
Goederen
WKK met verbrandingsmotor
Balance of plant

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!