Siemens

www.siemens.be/

Siemens is een wereldspeler op het vlak van techniek en engineering en staat reeds meer dan 165 jaar garant staat voor technische uitmuntendheid, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en een internationale aanwezigheid.

Het bedrijf is actief in meer dan 200 landen, met een focus op domeinen zoals elektrificatie, automatisering en digitalisering. Als een van 's werelds grootste producenten van energie-efficiënte en ecologische technologieën, is Siemens de nr. 1 voor de bouw van offshore windturbines, een toonaangevende leverancier van gas- en stoomturbines voor stroomopwekking, evenals van oplossingen voor elektriciteitstransmissie, en een pionier inzake infrastructuuroplossingen en automatisering-, aandrijf- en softwareoplossingen voor de industrie.

Meer info op www.siemens.com.

Divisie Power & Gas
Producten gelinkt aan WKK: gasturbine, stoomturbine, gasmotoren, ORC, controlesystemen, transformatoren, vermogenschakelaars, onderstations, High Voltage elektrische producten, Virtual Power Plant oplossingen (VPP), Demand Response besturingssystemen, SCADA systemen voor optimale integratie van WKK in thermische en elektrische netwerken met meerdere warmte- en/of elektriciteitsproducenten.

Divisie Building Technologies
Producten gelinkt aan WKK: energie-audits in gebouwen, energiebesparingsprojecten met WKK, inclusief energy performance contracting en financiering, onderzoek en implementatie van virtual power plants, Low voltage en medium voltage producten en systemen, elektriciteits- en caloriemeters & visualisatie- en analysetools van metering gegevens.

Divisies Digital Factory / Process Industries and Drives
Producten gelinkt aan WKK: energie-audits in industrie, energiebesparingsprojecten met WKK in industrie,  controlesystemen, drives, instrumentatie, metering en monitoring.

Contact

Siemens
Wim Van Den Mosselaer
Sales Engineer
Guido Gezellestraat 123, B-1654 Beersel
M +32 (0)485 91 05 39
F +32 (0)2 536 26 02
wim.van_den_mosselaer@siemens.com
www.siemens.be

logo Siemens
Diensten
Haalbaarheidsstudies
Engineering
Realisatie
Indienstname
Turnkey
Exploitatie
Onderhoud
Infrastructuur
Vermogensklasse
2 - 50 kW
1 - 5 MW
> 5 MW
Goederen
WKK met gasturbine
WKK met verbrandingsmotor
WKK met stoomturbine
WKK met ORC
Balance of plant

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!