Tomeco Services

nl.feelgoodtomatoes.com/
premium

Tomeco is een samenwerking van Belgische tuinbouwers, elk met een eigen familiaal bedrijf en jarenlange ervaring in de glasgroenteteelt. 

Ze delen dezelfde waarden en werken samen om voornamelijk tomaten maar ook komkommers en meloenen van de beste kwaliteit te produceren. De telers van Tomeco zorgen ervoor dat ze jaarrond een divers aanbod van “feel-good” producten kunnen aanbieden. De producten gaan via Coöperatie Hoogstraten naar klanten in België en verschillende Europese landen

Er wordt op een duurzame manier groenten geteeld met respect voor traditie, in een moderne en ecologische omgeving. Onze producten worden centraal verpakt in een C02-neutraal inpakcentrum om ook zo een duurzame relatie te creëren met de klanten. Energie is in alle opzichten een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering. WKK wordt ingezet als belangrijkste energiebron. Deze technologie laat ons toe om op de meest energie-efficiënte manier aan de warmte en C02-behoefte, voor de groeiprocessen van onze planten, te voldoen. Ook met toepassingen als energiedelen, warmteopslag, LED-groeilicht, zonnepanelen op water, e-boilers, biomassaverbranding, ed.. Op deze manier willen ze verder verduurzamen en de energie-input optimaliseren.

Waar doen we het voor?

We zijn mee de bezorgers van een goed gevoel! Flexibel spelen we in op de veranderende foodtrends. De Tomeco-telers produceren de groenten met respect voor de natuur, met als resultaat de meest smaakvolle feel-good-tomaten en groenten. Deze aanbieden aan de consument maakt hen gelukkig, al generaties lang.

Hoe doen we het?

Dat goede gevoel zit ‘m niet alleen in ons product, maar juist in onze samenwerkingen. Wij, als Tomeco-team met onze partners, waarin wederzijds respect, flexibiliteit en oplossingsgericht meedenken vooraan staat. In ons vak draait het niet om concurrentie maar om collegialiteit.

logo Tomeco Services
Diensten
Consulting - Advice
Other Services
Vermogensklasse
> 5MW
Goederen
CHP with Internal Combustion Engine

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!