ELCO Belgium n.v./s.a.

www.elco.net

ELCO is een wereldwijde pionier van verwarmingstechniek in de brander-, condensatieketel- en zonne-technologie en is al meer dan 90 jaar een gevestigd merk in heel Europa. Zo installeert ELCO meer dan 1,7 miljoen verwarmingssystemen in heel Europa. Elco’s verwarmingsoplossingen onderscheiden zich door hun intelligente en energiebesparende technologieën, die het mogelijk maken om aan de specifieke eisen van de meest gevarieerde projecten te voldoen. Alle oplossingen worden gekenmerkt door een eerste klas pre- en after-sales service – van een eerste consultatie tot en met de inbedrijfstelling, onderhoud en service.

ELCO staat voor heating solutions. Op maat gesneden innovatieve verwarmingsoplossingen, waaraan de hoogste eisen gesteld worden inzake comfort, zekerheid en zuinig energieverbruik. Dit alles met een kwaliteit die de jaren trotseert en een grensverleggende service in de branche.

Wij bieden oplossingen voor zowel gas, stookolie als hernieuwbare energiebronnen, die voor nieuwbouw als verbouwingen kunnen worden toegepast.

Voor wat betreft warmte-krachtkoppeling biedt Elco een gamma WKK’s van 2 tot 50kw. Deze zijn van zeer hoogstaande kwaliteit en met het hoogste rendement op de markt. Bovendien begeleiden we uw WKK-project van A tot Z ; namelijk van rendabiliteitsstudie tot en met oplevering. Natuurlijk bieden we ook een all-in full service, gedurende de volledige levensduur van uw WKK.

Elco in 3 woorden: INDIVIDUEEL, OPTIMAAL en GEGARANDEERD

INDIVIDUEEL- voor elke klant een specifieke verwarmingsoplossing

Als partner van de vakinstallateurs stellen wij ons tot doel om elke klant een specifiek, voor hem op maat gesneden verwarmingsoplossing te bieden. Een totaaloplossing die het best aan zijn opvattingen over comfort, veiligheid en energiebesparing beantwoordt. Van een service die alsnog fungeert voor de branche.

OPTIMAAL – de beste kwaliteit en de juiste prestatie

De beste verwarminsoplossingen zijn deze die aan alle specifieke vereisten voldoen en op lange termijn een merkbare meerwaarde inhouden:

Lage investerings- en werkingskosten

Gebruik van de juiste energiebron en het juiste energievolume tijdens de hele levensduur van de installatie

Een duurzame milieuvriendelijke werkingswijze

GEGARANDEERD- op ELCO kunt u vertrouwen

Elke klant mag er op vertrouwen dat zijn/haar installatie optimaal functioneert gedurende de hele levensduur. ELCO garandeert dit via een uitgebreid serviceaanbod. Er is altijd een onderhoudstechnieker in uw buurt die u gedurende het hele jaar 24/7 kunt bereiken.

Contact

Guy Leurquin
Senior Product Manager & Technical Trainer
ELCO Belgium n.v./s.a.
Humaniteitslaan 292
B-1090 Brussel
T +32 (0)2 463 19 05 - M +32 (0)492 133 870
guy.leurquin@be.elco.net

www.elco.net

logo ELCO Belgium n.v./s.a.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!